onsdag den 23. april 2014

Hindbær muffins med marcipan og hvid chokolade


Hindbær, hvid chokolade og marcipan er nogle himmelske ingredienser, så hvorfor ikke mikse dem alle i et stykke bagværk.

Disse muffins smager som en drøm!

Har du lyst til at forsøge, kommer opskriften her...

Det skal du bruge til 12 stk(store muffins):
240 g. mel
1 vaniljestang
4 æg
250 g. revet marcipan
1 tsk bagepulver
150 g. smeltet smør
100 g. hvid chokolade
125 g. friske hindbær eller 1 pose frosne hinbær
270 g. sukker



Sådan gør du:
Skrab vaniljen ud af stængerne og mas det ud i sukkeret.
Pisk sukker, vanilje sukker og æg luftige.
Tilsæt marcipanen og pisk dejen igennem.
bland mel og bagepulver i dejen.
Hæld dernæst smeltet smør i dejen og rør den hvide chokolade i til sidst.
Fordel dejen i formene og pynt med frosne hindbær.

Bages ved 175 g. i ca. 25 min.

Velbekomme


Ingen kommentarer:

Send en kommentar