mandag den 12. maj 2014

Fyldt svinemørbrad

Lækkert mad og velsmagende mad, som kan forberedes dagen før man skal have gæster er som sagt en af mine favoritter.

Denne opskrift er enkel og ligetil, men smager skønt.

Har ofte serveret fyldt svinemørbrad til større arrangementer, fordi de nemt kan forberedes dagen før og stå på køl inden de skal tilberedes.

Ligeledes skal man ikke være over dem, fordi de bare skal i ovnen. Så istedet kan man fokusere på at være tilstedeværende med sine gæster uden at skulle stresse over maden.

Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her...

Det skal du bruge:

1 svinemørbrad
1/2 glas pesto
2 håndfulde pinjekerner
2 håndfulde soltørrede tomater
1 pakke bacon/lufttørret skinke

Sådan gør du:
Rens svinemørbraden.
Skær mørbraden op på langs og bred den ud.
smør pesto ud på det opskårede stykke.
Rist pinje kernene. Hak de soltørrede tomater og læg dem ovenpå mørbraden sammen med pinjekerner og pesto.
Luk mørbraden sammen, med pesto, soltørrede tomater og pinjekerner indvendigt. Vikle bacon eller skinke om mørbraden.

Stil den evt. på køl til dagen efter.

Sættes i et ildfast fad og ind i ovnen.

Steges i ovn ved 180 g. i 20 min.

Super nemt og velsmagende!

Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar