Jeg havde heldigvis en snyde ingrediens i køleskabet, en luksus tomat pesto fra en lille gårdbutik i Ebeltoft som laver deres egen pesto.
Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her...
Det skal du bruge 3-4 personer:
1 dåse bønnemix (urtekram har en super dåse, men du kan også selv iblødsætte nogen. I bønnesalaten på madselskabet var der sorte bønner i og det er der ikke i dåsen)
80 g. Fintsnittet spidskål
80 g Fint snittet rød spidskål
80 g tyndt revet fennikel
6 store tsk. lækkert soltørret tomat pesto (kan også laves selv, der ligger en opskrift på bloggen
Soltørrer tomater, pinjekerner, parmesanost og olie)
Snit begge spidskål fint, riv fennikel fint. Bland alle 3 dele sammen og tilsæt tomatpesto. Rør godt rundt og tilsæt bønnerne. Rør herefter rundt igen og lad det trække en halvtimes tid så marinaden får lov at sætte sig.
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar