fredag den 13. maj 2016

Vandbakkelse til kagemand

Ingen fødselsdag uden en hjemmebagt vandbakkelse kagemand eller kone.

Det var i sin tid en opskrift jeg har fået af en venindes far som har været bager var jeg sikker på. Men min søster bliver ved med at insistere at opskriften kommer fra min tidligere svigermor.

Hvem får ret og hvem får fred...?

Det kommer sig vist ikke så nøje, det vigtigste er at den sager himmelsk og er nem at gå til.

Det skal du bruge:
5 æg
125 g. mel
125 g. magaring
2 1/2 dk vand

Sådan gør du:

Bring vand og magarine i kog
tilsæt mel under omrøring med piskeris, pisk så det slipper kanterne.
tag gryden af varmen og pisk dernæst de 5 sammenpiskede æg i, lidt ad gangen.

Sprøjt eller fordel kagemassen med en ske

Bages ved 200 grader (uden varmluft) i ca. 30 minutter - du skal ikke åbne undervejs, men blot holde øje


Velbekomme og hurraaaa.....



Ingen kommentarer:

Send en kommentar