Braiseret svinekæber

Svinekæber..?! Det lød ulækkert da jeg hørte jeg skulle have det første gang, men det smager himmelsk.




Har du selv lyst til at forsøge kommer opskriften her..



Det skal du bruge(4 personer):
8 svinekæber
8 gulerødder
2 løg
1/5 selleri
3 fed hvidløg
10 cherry blomme tomater
2 mørke øl
Frisk Timian
2,5 dl fløde, bruger selv 8 % madlavnings fløde


Sådan gør du:
Tag frisk timian, salt peber og oliven olie og bland det sammen i en pose, hvor du ligger svinekæberne ned i for at marinere. 
Mariner dem gerne dagen i forvejen.
Svits svinekæberne i smør 3-4 minutter.
Tag dem af og put dem i en gryde. svits derefter gulerødder, selleri, løg og hvidløg i tern i samme smør. Når de er brunet godt af hældes grøntsagerne op i gryden med svinekæberne.
Tilsæt tomater og 2 mørke øl, eller min 1/2 l øl. Hæld lidt vand ved hvis øllene ikke dækker grøntsager og svinekæber.
Lad det små simre i min 2 timer.


Velbekomme

Kommentarer