mandag den 2. januar 2017

Bagt lange med senneps dressing, rødbede &bacon

Til min søns konfirmation fik vi en fisketalerken med torsk og det gav mig inspiration til denne opskrift med Lange, som er lidt fastere i kødet en torsk.

Det smaer helt fantstisk og er super til en anretning med flere forskellige små fiskeretter.

Har du lyst til selv at forsøge kommer opskriften her...

Det skal du bruge(4personer):
1 stk.lange ca. 8 cm (2 cm pr. person)

Dressing:
2 spsk. syrnet fløde 9 % (creme fraiche)
2 tsk. Sennep
Citron
Salt peber

Pynt:
1 pk. Bacon i tern
4 Rødbeder

Sådan gør du:
rist bacon og tag af varmen
skær rødbederne i tern.

bland syrnet fløde med sennep og smag til med citron, salt og peber.

Krydr fisken med salt og peber og put det på et stykke bagepapir. bag i  ovnen i ca 6-8 minutter ved 200 grader.
Skær fisken ud i små stykker a ca. 2 cm i bredden. Anret på tallerknen og smår sennepsdressing på toppen. Drys med rødbeder og bacon.

Velbekomme








Ingen kommentarer:

Send en kommentar