søndag den 25. oktober 2020

Flæskesteg i römertopf

 Mmn... vi elsker flæskesteg, og det er super nemt at lave i en römertopf


Har du lyst til at forsøge kommer forslag til tilberedningen  her


Sæt din römertopf i blød i koldt vand i min 30 min.


Put lidt løg og gulerødder i bunden og læg flæskestegen ovenpå. Brug gerne gulerødder og løg til at rette stegen op så sværerne  bliver jævne.

Hæld et glas vand i bunden af topfen og giv stegen salt peber og laurbær blade.

Sæt låg på og sæt stegen i en kold ovn ved 220 grader.


Min steg vejede 2 kg og fik en time og et kvarter. Så tog jeg den ud og hældte væden fra til sovs, derefter satte jeg den ind igen uden låg for at sværerne kunne blive sprøde - stegen stod inde imens kartoflerne kogte


Mums de blev flotte gyldne og sprøde


Velbekomme 
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1ZA9QCEWmY7HSapm1-LhaJC1RB6g-4Gm5https://drive.google.com/uc?export=view&id=1ilt7tM4UciWMfTZ4VKWL7namZzvrf347

Ingen kommentarer:

Send en kommentar