Jeg har en rigtig god veninde som ofte har lavet basilikums mayo til mig efter en rigtig god opskrift. Denne har jeg udviklet på og er selv kommet frem til denne udgave - dog med hvidløg, som selvfølgelig bare kan erstattes med basilikum eller andet efter smag.
Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her...
Det skal du bruge:
2 æggblommer
1 fed hvidløg
1 tsk. dijonsennep
oliven olie
1 knivspids kryddersalt - jeg bruger en med brændennælde
peber
citron
Sådan gør du:
Tag det hele ud af køleskabet en time før brug, så alle ingredienser får samme temperatur.
Pisk æggeblommerne lyse med salt.
Tag noget af det olie som skal bruges og blend det godt op med hvidløg (alternativt basilikum) og lad stå og hvile.
Derefter pisker du sennep i æggeblommerne
Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her...
Det skal du bruge:
2 æggblommer
1 fed hvidløg
1 tsk. dijonsennep
oliven olie
1 knivspids kryddersalt - jeg bruger en med brændennælde
peber
citron
Sådan gør du:
Tag det hele ud af køleskabet en time før brug, så alle ingredienser får samme temperatur.
Pisk æggeblommerne lyse med salt.
Tag noget af det olie som skal bruges og blend det godt op med hvidløg (alternativt basilikum) og lad stå og hvile.
Derefter pisker du sennep i æggeblommerne
Kommentarer
Send en kommentar