Hurtig hindbærmousse – den nemmeste dessert til gæster


Hindbær er en af mine yndlingssmage, og denne hindbærmousse er min absolutte favoritdessert. Den er utrolig nem at lave, kræver ingen hviletid, og så smager den fantastisk. Perfekt, når du vil imponere gæsterne uden at bruge hele dagen i køkkenet. Denne dessert kan også tilberedes aftenen før.


Ingredienser (til 4 personer):

200 g hindbær (frosne eller friske)

200 ml piskefløde

40 g flormelis

Pynt: Hindbær, flødeskum og hakket hvid chokolade


Fremgangsmåde:

Forbered hindbærrene:

Mos hindbærrene med en gaffel i en skål. Tag 4-8 hele hindbær fra til pynt.


Pisk flødeskum:

Pisk fløden sammen med flormelis, indtil du får et fast skum.


Lav moussen:

Vend forsigtigt den moste hindbærmasse i flødeskummet. Pas på ikke at røre for meget, så moussen bevarer sin lethed.


Anretning:

Fordel moussen i små glas eller skåle. Pynt med de hele hindbær, en klat flødeskum og et drys hakket hvid chokolade.


Servering:

Server med det samme – ingen ventetid nødvendig. Denne dessert er både frisk, sød og utrolig lækker. Dine gæster vil elske den. Den kan også stå til dagen efter, så samler der sig lidt hindbærsaft i  bunden og giver en flot kontrast 




Kommentarer