Reje-/æggesalat med hytteost og sprød blegselleri

En dag var jeg hos min mor til frokost, hvor hun lavede en simpel og lækker blanding af hytteost og æg.

Oftets spiser jeg selv en rugbrød med æg, rejer og blegselleri til frokost, så hendes "æggesalat" gav mig lyst til at eksperimentere lidt selv. Resultatet blev en frisk, cremet og proteinrig reje-/ægesalat, som både er perfekt på rugbrød – eller helt uden brød, hvis man spiser efter lavkulhydratprincipper.


Har du lyst til selv at forsøge kommer opskriften her 


Ingredienser (1 portion u/rugbrød - 2 portioner. m. rugbrød):

45 g rejer

1 hårdkogt æg

1 spsk hytteost (50 g.)

Salt og peber

1 tsk karry

Evt. 1 tsk mayonnaise (kan udelades for en sundere udgave)

Evt. 1 stængel blegselleri


Sådan gør du:

Hak det hårdkogte æg.

Bland æg, rejer, hytteost, karry og evt. mayonnaise sammen i en skål.

Smag til med salt og peber.

Snit blegsellerien helt fint og vend den forsigtigt i blandingen.


Servering:

Spis den som en lækker, let ret helt uden noget til – perfekt til én person.

Eller servér på rugbrød – så rækker opskriften til to.









Kommentarer