søndag den 25. oktober 2015

Cantuccini med citron og hvid chokolade

Har ryddet op i mit skab og havde noget hakket hvid chokolade og nogle pistacie kerner jeg skulle have brugt, så jeg forsøgte mig ned en udvidet udgave af cantuccini.
Elsker Italien, deres biscotti og smagen af citron og hvid chokolade... Derfor har jeg forsøgt med disse, som jeg selv synes er super lækre...

Det skal du bruge:

250 hvedemel
200 g sukker
2 citroner
3 æg
2 tsk bagepulver
50 g hvid chokolade
50 g mørk chokolade
50 g hakkede pistacie nødder
160 g hele mandler

Sådan gør du:

Bland revet citron skal sammen med mel, sukker og bagepulver.
Tilsæt æggene 1 af gangen.
Tilsæt derefter mandlerne, de hakkede pistacie nødder og chokoladen.
Form derefter 4 pølser på 2 bageplader og tryk dem flade
Bag i ovnen ca 25 min. ved 180 grader 
Tag kagerne ud og lad dem afkøle i ca 10 minutter på en rist
Skær dem derefter ud med en brødkniv.
Der bliver ca 15 skiver af hver stang.
Bag dem derefter igen i 8-10 min.
Vend dem og bag igen i ca 8-10

Velbekomme 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar