torsdag den 31. december 2015

Perfekte Kammuslinger i Whiskey flødesovs

Der er ingen tvivl om at kammuslinger er en af min favorit forretter/hovedretter - og jeg elsker dem på min fars usunde måde 

Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her...

Det skal du bruge (4 Pers)

12 store Kammuslinger
1/2 rødløg hakket meget meget fint
1 fed hvidløg hakket ligeså fint
1 dl hvidvin
1 dl Whiskey
1/2 lyr. Piskefløde

Sådan gær du:

hak løg og hvidløg fint og Blancher i smør, blancher meget til det får farve. Derefter 
hældes 1 dl hvidvin på og koger af. 
Derefter 1 dl whiskey. Lad det passe sig selv kort tid til det har kogt lidt af.
Spæd deerefter op med piskefløde af flere omgange - ca. 1/2 ltr.
Lad det koge ind min 1 times tid.

Steg kammuslingerne på en pande i lidt smør og olie ved høj varme. 
Steg max 1 minut på hver side. Når de næsten er færdige hældes lidt Whiskey på panden og der tændes så muslingerne flamberes 

Server med sauce i bunden og 3 kammuslinger på toppen 

Serveres med noget lækkert brød - saucen er fantastisk 

Velbekomme 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar