søndag den 17. april 2016

Kyllinge filet som fest måltid

Der er mange som siger at man ikke kan servere kyllingefileter for gæster, men det har noget at gøre med tilberedningen, for kylling kan være ualmindeligt lækkert.
Fik dette serveret ude ved en rigtig sød mand for noget tid siden, han er ferm i et køkken og elsker at eksperimentere med mad ligesom jeg selv.

Har du lyst til selv at forsøge kommer opskriften her...

Det skal du bruge:
4 kyllingefileter
150 g spinat
125 g hytteost
125 g ricotta

Sådan gør du:
Hæld oliven olie på en pande og "kog" spinaten ind med salt og peber. Tilsæt hytteost og ricotta  og rør det hele godt sammen.
Skær en lomme i kyllingefileterne og fyld dem med ostemassen med spinat.
Drys evt. Med lidt ristet bacon og krydr fileterne med salt og peber.
Sæt dem i et fad i ovnen på 200 grader i 20 minutter

Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar